Te hány pasival feküdtél már le életedben?

Forrás: Randiblog | 2017 május 12.

„Én hoztam szőlőt is, vegyetek belőle, csajok” – nyújtom oda Lénának a kis műanyag dobozkámat, tele szőlőszemekkel. „Ah nem köszi, nem ehetek semmit, amiben cukor van” – tolja el magától Léna. „De hát ez gyümölcs! Egészséges! Nem ettől fogsz elhízni, hanem Anna muffinjaitól!” – kacag fel Nelli, és rámutat Anna fonott kosárkájára, amiben szépen elrendezve pihennek a csokis muffinok. „Dehogynem, ez is hizlal, és muszáj formába kerülnöm a nyárra” – sóhajt fel Léna, és elnyújtózik a piknikes takarónkon.

szex-es-new-york-piknik-eves-2017-cosmopolitan

 


Bár én is nagyon örülök, hogy kijöttünk piknikezni a barátnőimmel, mert gyönyörűen süt a nap, de van valaki, aki még jobban díjazza a döntésünket. Imi, a tacskóm lobogó nyelvvel rohangászik körülöttünk. Igaz, ezerszer lassabb, mint a többi kutyus, hiszen ő sántít, de nekem úgy tűnik, mintha ezt a többi társa is elismerné, olyan tisztelettel bánnak vele. Mosolyogva elmerengek a parkban futkározó kutyákon, és közben megkóstolom Anna bűnös csokis muffinját. Hirtelen Nelli kiált fel csodálkozva: „Nézzétek itt azt írják, hogy egy kutatásban kimutatták, hogy az ideális szexpartnerek száma  tizenkettő, férfiaknál és nőknél egyaránt!” – jelenti ki a barátnőm a piknikes takarón hason fekve és döbbenten felpillant a telefonjából. „Hol olvasod ezt?”– kérdezem Nelli felé fordulva.

„Az egyik amerikai hírportálon. A cikk szerint nemrég végeztek egy tanulmányt, amiből az derült ki, hogy a 12 szexpartner optimális, mert azt sugallja hogy van elég tapasztalatod az ágyban, ugyanakkor nem is adod magad könnyen, és képes vagy a komolyabb kapcsolatokra is” – meséli Nelli elgondolkozva, majd azonnal félredobja a mobilját, és számolgatni kezd az ujján. „Jesszusom csajok, én már rég túlléptem a 12 pasit, meg se tudom számolni, hol tartok!” – vágja rá hirtelen, miközben a hasát fogja a nevetéstől. „Pfff, hát ez tényleg nehéz kérdés, nekem azt hiszem hét volt eddig… Ja, várjatok, nem! Kifelejtettem azt az egyéjszakást. Akkor összesen nyolcnál járok!”– mondom elgondolkodva. „Szuper hír, akkor még vár rám négy őrületes hancúrpartner!” –kiáltom vidáman, és fülig érő szájjal bedobok egy szőlőszemet. „Hát, csajok, akkor én a kutatás szerint nagyon kilógok, mert nekem összesen csak négy srác volt. De ha valami másik, régebbi korban élnénk, akkor biztos megveregetnék a vállamat!” – közli Anna kuncogva, és hátra támaszkodik a fűben. „Neked, Léna?” – fordulok a barátnőm felé. „Nem tudom, azóta azt számolom!” – kerekedik ki a barátnőm szemem, és mindannyian óriási nevetésbe törünk ki. „Azt hiszem, 19! Akkor én vezetek!” – kiáltja kacagva.

„Nem igaz! Nekem is van annyi tutira! Na várjatok, mindjárt újraszámolom!” – vág közbe Nelli, és hangosan sorolni kezdi a múltjában felbukkant férfiakat. „Na, akkor összesen 21! Lehet, hogy a kutatás szerint elbuktam, de én vezetek legalább köztetek!” – jelenti ki jókedvűen Nelli.
„Jajjj várjatok, húsz! Elfelejtettem a középidőből valakit!” – csattan fel fergeteges kacagással Léna, majd folytatja: „Mindjárt behozlak szívem! Például, ott annak a kutyának a gazdája lehetne a huszonegyedik!” – kacsint rá Nellire Léna és közben a fejével egy magas szőke srác felé int, akinek a vizslája éppen Imi lábát szaglássza.

„Neeeem, nem lehet ám ezt behozni így! Én ezért keményen megdolgoztam az évek alatt!”– háborodik fel Nelli, és közben alig bírja visszafojtani a nevetését. Én viszont nem is bírom és már a könnyeket törölgetem a szememből a sok röhögéstől.
„Na, jól van, és akkor mit szóljak én?” – grimaszkodik Anna a 6 fős választékával, majd hozzáfűzi: „Én kénytelen leszek elmenni egy swingerklubba a hétvégén, hogy behozzalak titeket” – jelenti ki vállat vonva. „Neeem, azt sem ér, nem lehet olyat, az csak egynek számít!” – kiált fel Nelli ijedten, és mindannyian fuldokolni kezdünk a nevetéstől.

„Jó de mi számít szexpartnernek? Ha mondjuk ténylegesen nem járt bennem a pasi, de elég közel kerültem a péniszéhez, az számít? Sokféleképpen lehet szexelni! Csak mert akkor nem is négy, hanem öt!”– mondja Anna elmerengve, majd mindannyian lehurrogjuk, hogy az nem szabályos és kizárólag a hagyományos értelemben vett hancúrozással lehet versenyben maradni. „Jól van, akkor üljünk össze egy piknikre a jövő hétvégén is, és akkor majd újabb kártyalapokat teszek be a játékba” – jelenti ki Anna, és az újabb találkozásunk hírére mindannyian boldogan bólintunk, majd koccintásra emeljük a borospoharainkat.

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások