Te mit tennél, ha idegen csajcuccokat találnál a pasid kocsijában?

Forrás: Randiblog | 2017 május 5.

Most forduljon kérem balra, elvileg az utca végén, a sarkon várakozik a barátnőnk” – hajolok előre a taxisofőrhöz, hogy minél hamarabb fel tudjuk kapni Lénát. „Azt mondta, hogy lent van már az utcán? Remélem, nem felejtette el a vodkát” – jelenti ki a mellettem ülő Anna, és közben megigazítja szűk ruciját. Félig már mindketten be vagyunk egy picit csiccsentve, elvileg Léna is jött volna át hozzánk alapozni a buli előtt, aztán szólt, hogy csak később tud becsatlakozni. Pedig az ő ötlete volt az egész móka, azt mondta kell egy kis lazulás, mert nagyon durva napokon van túl. „Oké, itt is vagyunk, álljon meg, kérem, ő lesz az!”– kiáltok fel hirtelen, és gyorsan leparkolunk az utca szélén, hogy Léna be tudjon szállni.

blair-waldorf-gossip-girl-2017-cosmopolitan

„Na végre! Már azt hittem, sose jöttök, egy páran már el akartak vinni néhány körre itt az utcasarkon álldogálva!” – száll be az anyósülésre a barátnőm, és egy gyors puszit dob felénk. „Miért nem mentél el velük? Lehet, jobb arcok lettek volna, mint mi!” – kacag fel Anna a hátsó ülésen. „Jaja, meg amúgy te fogsz fizetni a taxiért is, méghozzá természetben, azt ígértük a sofőr bácsinak!” – mondom neki nevetve. Léna azonnal veszi a poént és vidáman röhögcsél rajta, a sofőr azonban kikerekedett szemekkel, kissé sokkosan pillant ránk a tükörben. „Ne foglalkozzon velük, totál részegek már” – legyint Léna a taxis felé fordulva, aki kezd feloldódni és egy nagy mosollyal díjazza a jelenetet. „Hazugság! Sajnos nem vagyunk még részegek, alig ittunk pár pohárral, szóval add csak ide a kezedben levő üveget. Remélem, a sofőr bácsi se bánja, ha egy picit megkóstolom” –vágja rá Anna és előre nyújtja a kezét. „Nem bánom, csak óvatosan. Viszont egy címet kaphatnék, hogy hova megyünk tovább?” – kérdezi mosolyogva a középkorú pasi. „Hát mindenképp valami ribis szórakozóhelyre, hogy Léna melózni is tudjon!” – válaszolom gyorsan, mielőtt még bárki reagálhatna. „Tiszta dilisek vagytok, a sofőr bácsi tényleg azt fogja hinni, hogy szakmabeli vagyok!”– kacag fel Léna, majd hozzáfűzi: „A Lánchíd lábához szeretnénk eljutni” – és már el is indulunk a helyes irányba.

„Csajok, nagyon jófejek vagytok, hogy így ugrottatok a kérésemre, olyan jó, hogy számíthatok rátok! Nagyon kemény napjaim voltak. Képzeljétek, hogy Gergő kocsijában találtam pár cuccot, amiről nem tudom, mit gondoljak!” – fordul hátra hozzánk Léna, és izgatottság tükröződik a hangjában. „Pontosítanád, hogy mire bukkantál?” – kérdezem meglepődve és látom, hogy a taxis is hegyezni kezdi a fülét. „Hát, először is egy luxusmárka fülbevalójának a papírkájára. Tudjátok, mire gondolok! A fülik már nem voltak benne, csak a két lyuk a műanyag lapon, rajta a logóval. Ezt már alapból nem tudtam mire vélni, hiszen ott csak csajos dolgokat lehet vásárolni, és én nem is kaptam mostanában tőle semmi ilyesmit. De ami még furább volt, hogy az anyósülésen találtam egy arany színű hullámcsatot. Na, már most mivel Gergő tök kopasz, ezért teljesen kizárt, hogy az ő hajából hullott volna ki” – meséli Léna elkeseredve. Mindketten döbbenten pislogunk a hátsó ülésen szótlanul, és próbáljuk megtalálni azt a magyarázatot, amitől megnyugodhatna a barátnőnk. „És rákérdeztél már nála?”– csattan fel sokkosan Anna. „Nem, még nem mertem, annyira félek a választól! Folyton csak kombinál az agyam, hogy mi lehet a magyarázat!” – feleli Léna. „Jól van nyugi, a fülbevaló még lehet akár egy ártatlan ajándék is vagy ilyesmi, és a hullámcsat is származhat valami kislánytól, mondjuk az unokahúgától” – mondja Anna elgondolkodva, de közbevágok: „Aki mondjuk nagyobbacska, és már utazhat az első ülésen.” „Nincsenek unokahúgai” – sóhajt fel Léna, és szomorúan a sofőrre tekint, hátha kap tőle is valami épkézláb magyarázatot, de a pasi inkább csak zavartan kitekint a másik irányba az ablakon.

„Jó, mindegy, most ne foglalkozz ezzel, és kapcsold ki az agyadat egy estére! Bármi lesz utána, holnap átbeszéljük, és együtt meg fogjuk oldani. Minden rendbe jön majd, de a lényeg, hogy ma érezzük magunkat szédületesen jól! Lehet, hogy pont ma éjjel fogsz egy olyan pasiba belebotlani, aki soha nem rejtegetne hullámcsatokat a kocsijában” – kacsintok rá Lénára, miközben rendezem a taxi számlánkat, és gyorsan kipattanunk a kocsiból.

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások