Meddig lehet kibírni szex nélkül?

Forrás: Randiblog | 2017 május 2.

„Csajok! Alig bírtam kivárni, hogy meghallgathassam a véleményeteket, mert az egyik kolléganőm ma olyan sztorival sokkolt, hogy teljesen padlót fogtam. Azóta is folyton ezen gondolkodom” – suttogja Nelli izgatottan miközben lassan bemászok a jacuzzi forró vizébe. Mindegyik barátnőmnek felcsillan a szeme és kíváncsian húzódunk közelebb hozzá, hogy a víz csobogásától és a fúvókák zajától jobban halljuk minden szavát.

szex-es-new-york-carrie-charlote-2017-cosmopolitan

 

Ugyanis Nelli nem mer annyira hangosan pletykálni, mert mások is relaxálnak a medencében. Nyilván sokkal jobb lett volna egy kávézóban, de ma wellness-péntek van. A csajokkal van az az egyezségünk, hogy minden hónap utolsó péntekén az egyik szálloda wellness részlegében bandázunk együtt, így nem csak jól szórakozunk, hanem közben kipihenjük az egész hét fáradalmait is. 
„Na mi történt, meséld már!” – szól rá Léna kíváncsian. „Oké, csak meg akarom várni Annát, mert nincs kedvem kétszer elmondani” – nyugtatgatja a barátnőmet Nelli és becsüccsen egy pezsgő hullám elé. Végre megérkezik Anna is, aki elképesztően lassan tudja magára venni a fürdőruháját, de a lényeg, hogy itt van és már be is csobban mellém a jacuzziba.

„Szóval éppen az iroda konyhájában pakolásztam ma, amikor megemlítettem a kolléganőmnek, hogy muszáj bevágnom ezt az ínycsiklandozó tiramisut, mert már egy hónapja nem szexeltem és pótolnom kell valamivel az élvezeteket. Nyilván az egészet csak viccelődve mondtam, azt leszámítva, hogy az egy hónap szünet sajnos igaz, de az egész süti-dolog tulajdonképpen csak egy frappáns kis elszólás akart lenni, hogy megindokoljam, miért tömöm a képembe két kanállal azt a desszertet. Ő viszont egy cseppet sem kacagott fel rajta, hanem egy nagyot sóhajtva, közölte velem, hogy én csak ne szóljak semmit, mert neki most telik le a két év! Felfogtátok csajok? Azt mondta két év!” – kiált fel sokkosan, amire az ismeretlen fürdőtársaink is odapillantanak. 
Mindnyájan tátott szájjal próbáljuk feldolgozni a hallottakat, szóval Nelli gyorsan folytatja a történetet.

„Gondolom, el tudjátok képzelni, hogy mennyire ledöbbentem, még a kanál is kiesett a kezemből. Persze azonnal rá is kérdeztem, hogyan lehetséges ez! Erre elmondta, hogy két évvel ezelőtt ért véget egy hosszú kapcsolata, és azóta nem akadt olyan pasi az útjába, akit érdemesnek talált volna egy kis hancúrozásra. De most már azért nagyon hiányzik neki, mert elég nehéz szexmentes életet folytatni” – fejezi be az élménybeszámolót. „Jesszusom, ha tőlem megvonnák a szexet két évig, akkor én már itt a bejártnál levő idős biztonsági őr bácsira is rámásznék kínomban!” – csattan fel Anna. „Hát, ha ezt meghallja, akkor te biztos ingyen jöhetsz be legközelebb” – vágom rá gyorsan, de némi nevetgélés után újra mindenki visszavált a meghökkent arckifejezésre. „Hány éves ez a kolléganőd?” – kérdezem Nellitől. „Hát, szerintem 37 körül van” – válaszolja elgondolkodva, majd hozzáfűzi: „Jaj, lányok, nekem eddig 3 hónap volt a leghosszabb idő, és abba is majd belehaltam! Hogy lehet kibírni 24 hónapot?” –tekint körbe kikerekedett szemekkel.

„Elképzelésem sincs, nálam négy hétnél van a határ, ha az letelik, akkor pirosan villog az egészségügyi szex felirat az agyamban” – meséli Léna. Mindnyájan kérdően nézünk rá. „Hát tudjátok! Van egy olyan férfi az életemben, akivel sohase jönnék össze, de ilyenkor őt rángatom elő, mert az ágyban viszont őrületes a teljesítménye. Ez nálunk egy kimondatlan, képzeletbeli szerződés” – magyarázza és megigazgatja a fürdőruha pántját.

Miután jót mulatunk Léna sajátságos szakkifejezésén, mindegyik barátnőm kiszámolja, hogy az ő életükben, mennyi volt a leghosszabb nélkülözés. Annának 2 hónap, nekem 5, Sziszi pedig nem emlékszik, talán neki megvolt a félév is. „Szerintetek létezik erre valami íratlan szabály? Az embereknek kötelező egy kis hancúrozás, különben olyan frusztrálttá válnak, hogy a környezetük nem bírja őket elviselni, nem?” – kérdezem elmerengve. „Én úgy gondolom, nem gáz, ha az embernek vannak az életében olyan szexpajtások, mint Lénának is. Attól még, hogy nincs éppen érvényes kondibérleted a terembe, még elmehetsz néha napján futni!” – feleli Anna. „Hát valószínűleg ez személyiségtől és mentalitástól függ. Egy nő úgyis érzi, ha már nem bírja tovább, mert olyankor az ember lépten-nyomon csak szexi pasikat lát mindenhol. Akkor viszont már nincs értelme türtőztetnie magát, hiszen ez is egy olyan hasznos és szükséges élvezet, mint jól elnyújtózni egy forró jaccuzziban” – jelenti ki Léna és gyorsan be is mutatja nekünk a mozdulatot. Miután pedig mindannyian egyetértve bólintunk rá, mi is követjük a példáját…

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások