Az első szex az új pasival

Forrás: Randiblog | 2017 április 21.

„Megtörtént!” – jelentem ki vigyorogva Léna barátnőmnek, miközben levegőért kapkodva rohanok a futópadon. „Micsoda? Jesszusom, lefeküdtetek végre azzal a tinderes sráccal? Hogy is hívják? Tibi?” – kiált fel vidáman Léna és visszaveszi a fokozatot a mellettem levő futógépen. „Igen, Tibinek és valóban túl estünk rajta! De muszáj megállnom, mert így kiköpöm a tüdőmet, nem tudom elmesélni” – zihálom lángvörös arccal és leállítom a kondigépet. Megtapogatom a fehér törölközőmmel a megizzadt tarkómat és mialatt kifújom magamat, Léna is leszáll a futógépről. Beleiszik a kulacsába és sürgetni kezdi, hogy kezdjem el a sztorit: „Mondd már, hogy történt és mikor? Miért csak most mondod?”

mila-kunis-justin-timberlake-cosmopolitan-e1474810496902-768x384

 

„Múlt hétvégén vacsorázni voltunk és annyira cuki volt! Említettem neki egyszer, hogy mennyire szeretem az indiai kajákat, így elvitt egy indiai étterembe, ahol a kedvenc ételem is a menülapon volt. Egész este beszélgettünk, elmeséltük, hogy milyen napunk volt, aztán egyre pikánsabb témák kerültek elő. Például az, hogy milyen érzés lesz szexelni egymással” – kacagok fel és beleiszom az ásványvizembe. „Aztán gyorsan ki is próbáltátok a WC-ben?” –viccelődik Léna a cipőfűzőjét igazgatva. „Nem, nyilván nem, kibírtuk hazáig, csak akkor már nagyon egyértelmű volt, hogy végre átesünk majd rajta. Miután kértük a számlát, kitalálta, hogy ugorjunk be egy boltba bort venni és azt igyuk meg nála fent a lakásán. Persze nem ellenkeztem és beszereztünk egy fincsit rozét, amit már el is kezdtünk iszogatni hazafele a villamoson. Aztán megérkeztünk hozzá és amikor beszálltunk a liftbe, vadul nekem esett és csókolózni kezdtünk. Félig meddig már ki is gombolta az ingemet, mire felértünk! Aztán vihorászva beléptünk a lakásba, ahol találkoztunk a lakótársával. Két sráccal lakik ugyanis, akikkel ugyanarra az egyetemre járnak és az egyik közülük a legjobb barátja. Hát megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem volt szimpi a srác, elég  flegma és bunkó volt az első benyomásom róla, de akkor ezen hamar átsiklottam, mert csak azon járt az eszem, hogy ráugorhassak Tibire” – mesélem elpirulva, de Léna közbevág. „És hogy állnak a dolgok odalent? Minden rendben volt szerszámügyileg is?” – röhögi el magát pajkosan. „Igen, minden stimmelt, te dilis! Nem volt gond a méretekkel se és elég ügyes is volt az ágyban! Amint beértünk a szobájába, egymásnak estünk és tuti reggelig nyomtuk volna, ha nem kopogtat be a lakótársa! Valami hülyeséget akart vele letisztázni a másnap reggellel kapcsolatban és átadott neki valami kulcsot is, de a lényeg, hogy totál megtörte az egész varázsát. Ott dekkoltam egy szál bugyiban az ágyon, amíg ő az ajtóban csacsogott azzal a sráccal. Aztán próbáltunk visszazökkenni, valamennyire sikerült is, aztán befejeztük a dolgot” – mondom Lénának elpirulva.

„Oh drága, hát ez szuper! Akkor ezek szerint nem csak beszélgetni lehet vele jókat, hanem a hancúrozás is megy neki! Hát akkor gond egy szál se” – vágja rá Léna vidáman. „Igen, azt hiszem így van. De valahogy mégse vagyok felhőtlenül boldog. Nem is tudom, bejön ez a pasi és a szikrát is érzem, de még sincs meg azaz euforikus lavina, amit egy kapcsolat elején érzel. Például még barátkozom azzal a helyzettel is, hogy ezekkel a srácokkal lakik. Ráadásul tényleg nem tudom, hogy képes ilyen idióta haverokat összeszedni! Jó, nyilván ez részlet kérdés és nem is ez izgat, csak gondolom ez a sok apróság következménye lehet az, hogy nem tudom túlságosan elengedni magamat” – mondom elgondolkodva és odaköszönök az egyik jófej pasinak, akivel együtt szoktam edzeni. „Nem megyünk szaunázni?” – kérdezem visszafordulva Lénához.

„De indulhatunk persze! Viszont ne törd többet azon a fejedet, hogy mi nem működik gördülékenyen. Tök régóta nem volt már komoly kapcsolatod és lehet, hogy csak megijedtél a reális esélyétől. Szerintem ne gondold túl az egészet, végre átestetek a hancúrozáson is, menni fog ez szerintem, csak engedd el a dolgot és csak élvezd a vele együtt töltött időt!” – válaszolja a barátnőm, mire én elmosolyodva bólintok egyet és elindulunk az öltöző felé.

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások