Lehet egyszerre két pasit szeretni?

Forrás: Randiblog | 2017 április 15.

„Szerintetek lehet két pasiba szerelmes az ember?” – kérdezem elgondolkodva a barátnőimtől, miközben leteszem eléjük a vendégváró kis nasi falatkáimat. Döbbenten pillantanak rám, majd Léna megszólal: „Mit nem mondtál el nekünk, baby?” Zavartan elmosolyodok és rázni kezdem a fejemet: „Nem olyan lényeges a dolog, csak tudjátok van ez a srác!”

pretty-little-liars-cosmopolitan

 

„Milyen srác?” – csattan fel Sziszi kikerekedett szemekkel. „Tinderen ismertem meg és találkoztunk már párszor, de nem történt még semmi, eskü. Viszont szuperül el tudok csevegni vele, gyakorlatilag egész nap csetelünk. De csajok komolyan, nonstop nyomjuk és már egészen durva témákról is! Nagyon érdekesen látja a világot, és olyan dolgokat is át szoktunk beszélni, amit csak a legrégebbi barátaimmal teszek” – mesélem elpirulva és bekapom az egyik pálcikán levő lazac darabkát. „De nem is csókolóztatok még egyáltalán?” –kérdezi döbbenten Sziszi. „Mondom, hogy nem volt még semmi. De esküszöm, azt érzem, hogy hiányzik, ha nem ír. Reggel azaz első dolgom, hogy rápillantok a beszélgetésünkre és alig várom, hogy elújságoljam neki, ha történik velem valami. Éjjel pedig alvásig csacsogunk pikáns dolgokról. Tudom, hogy őrülten hangzik, de azt hiszem kötődöm hozzá! És közben meg folyton az jár az eszemben, hogy hamarosan biztos hazajön végre Attila. Ha arra gondolok, hogy újra hozzábújhatok és mennyi mindenről fogok neki beszámolni, egyszerűen túlcsordul a szívem. Voltam már szerelmes és Attila iránt is valami ilyesmit érzek, de akkor meg hogy lehet rám ilyen hatással ez a srác? Amikor beszélgetek vele, annyira fel tudja vidítani a lelkemet, hogy még órákig fülig ér a szám” – kérdezem kétségbeesett tekintettel és végigpillantok a barátnőimen.
„Nézd, szerintem teljesen normális, hogy próbálod betölteni az űrt, amit Attila hagyott. Nagyon rendes dolog, hogy kitartasz mellette és ha egyszer végre tényleg felbukkan, akkor tuti csupa boldogság lesz, de hát ki a fene bírná ezt ki? És még csak nem is a szexre gondolok, hanem a törődésről és azokról az érzelmekről, amiket irányodba mutat a srác, hiszen ezeket tőle nem kapod meg” – válaszolja Anna és beleiszik a rozéjába. „Igen, ez érthető. Lehet, hogy tényleg szerelmes vagy még Attilába, de olyan dolgokat kapsz meg ettől a sráctól, amikre minden csajszinak szüksége van és hát lássuk be, hogy vele ki tudja, mikor fogod ezt újra átélni. Nehogy bűntudatod legyen emiatt! És ne is csodálkozz rajta, ugyanúgy vonzódhatsz mindkettőjükhöz” – magyarázza Léna. „Egyetértek a csajokkal – vág közbe Sziszi – de részemről még az se lenne furcsa, ha mindkettővel szexelnél is egyszerre.”
Mindenki kacagásba tör ki Sziszi lazaságán, aki zavartan folytatja: „Jó de most komolyan! Hát nem ígért senkinek semmit! A történelem során is csomó olyan példa van, hogy valaki egyszerre több férfibe vagy nőbe volt szerelmes. Ha valaki elég nyitottan áll az élethez és kellőképp befogadó, akkor képes mindenkiben meglátni a szeretni valót. Ezt a pasit EZÉRT szereted, a másikat meg MÁS miatt. Én is mindnyájatokat szeretem, pedig totál másmilyenek vagytok. Sokféle szerelem és szeretet létezik. Sőt még az is lehet, hogy mondjuk Attilával az ágyban éreznek őrült vonzalmat egymás iránt, ez a tinderes fiú meg lelkileg és szellemileg tudja kielégíteni a mi kis Zitánkat” –fejezi be Sziszi, de gyorsan közbevágok: „Attila minden téren nagyon jól tud teljesíteni” – felelem pajkosan. „Jól van, elhiszem. Ez a srác viszont csak az egyik oldalt tudja még felmutatni. Lehet, hogy tök pici a pénisze” – vonja meg a vállát Sziszi és beleiszik a borába. „Zitus csinálja jól lányok, több lábon kell állni és akkor nem eshetsz el sose” –zárja le a gondolatmenetét és nagy nevetgélések közepette mókásan megjegyzem: „Azért szólj majd, ha már háremet fogsz tartani otthon, mert akkor a legközelebbi csajos vacsit tuti nálad tartjuk!” – jelentem ki viccelődve és mindannyian vidáman falatozni kezdünk.

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások