Szex az exszel

Forrás: Randiblog | 2017 április 3.

Épp az életemért küzdök a legkeményebb popsigépen a konditeremben, amikor üzenetem érkezik. Lihegve megtörölgetem az izzadságtól gyöngyöző arcomat és négykézláb odakúszok a telómért. Anna üzenetét látom a kijelzőn: „Azt hiszem, nagy hülyeséget csináltam. Beszélnünk kell” – olvasom a mobil képernyőjén a kétségbeesettnek tűnő smst. „Vigyek ásót is?” – írom vissza nevetgélve, de a válasz helyett, már meg is csörren azonnal a telefonom, Anna hív. „Vállalom az alibidet is” –szólok bele a telefonba, amikor felkapom és Anna csilingelő kacagása csendül fel a vonal túlsó végén. „Jaj, de jó, hogy telefonközelben vagy, nem bírtam volna ki, ha nem tudom elmesélni neked” – mondja izgatottan és folytatja a történetet: „Most keltem fel, totál másnapos vagyok, már hívtalak volna előbb is, de Zalán nemrég ment el a lakásomból” – jelenti ki rezzenéstelen hanggal a barátnőm, én pedig majdnem a lábamra ejtem a súlyt döbbenetemben. Azonnal félbeszakítom és sokkosan kérdezek vissza: „Hogy érted, hogy az előbb ment el? Mit keresett ott nálad a Zalán? Jesszusom Anna, mit csináltál?” – csattanok fel kíváncsian.

chuck-blair-szex-cosmopolitan

 

„Szóval tudod, volt az a buli tegnap, amire elhívtak Marciék. Eszméletlenül jó volt a hangulat, tisztára olyan medencés parti volt, mint a filmekben. Nagyon durva a szülei villája, külön lift visz le az alagsorba, ahol van egy óriási benti úszómedence. Mindenki abba ugrált bele, meg beleöntötték a piákat is, de senkit nem érdekelt, pedig szerintem a végén már whiskey-ben fürödtünk” – hallgatom a barátnőm élménybeszámolóját, de türelmetlenül közbevágok. „Oké, nagyon örülök, de odaugorhatnánk ahhoz a részhez, hogyan került Zalán ma reggel a lakásodba? Ez kissé jobban izgat” – utasítom határozottan Annát. „Jól van, mindjárt jön az is. A lényeg, hogy nagyon sokan voltunk a bulin és egyszer csak megpillantottam Zalánt a konyhában. Épp egy sört vett ki a hűtőből. Iszonyúan szexi volt, szerintem gyúrni járhat mostanában. Nagyon ledöbbent, amikor ő is észrevett. Aztán meg úgy… hát csak úgy követték egymást a dolgok” – mondja zavartan Anna, én pedig értetlenkedve közbe kérdezek: „És pontosan mit értesz azalatt? Véletlenül belebotlott az ágyadba?” – kérdezem ironikusan.

Nyilván nem – nevet fel Anna. – Elkezdtem mesélni neki, hogy kiderült, hogy Ferinek van egy kislánya. Elárultam neki, hogy mennyire megviselt a dolog és ezért most épp szünetet tartunk, hogy átgondoljam az érzéseimet. Aztán valahogy szóba került a múlt, a régi közös élményeink. Jaj Zitus, annyira jó volt vele felhőtlenül nevetgélni! Persze az egész szitu tuti nem alakult volna ilyen közvetlenül és ennyire őszintén, ha nincs mindkettőnkben egy üveg vodka fejenként. De azt hiszem, pont ez kellett, hogy megtörjön a jég. Végülis kikötöttünk nálam hajnalban, csak azért jött fel tulajdonképpen, hogy még iszogassunk kicsit. De aztán lesmárolt és egymásnak estünk a szőnyegen. Azt hiszem, kétszer is, de a másodiknál én már annyira fáradt voltam és részeg, hogy gyorsan be is fejeztük és elaludtunk. Aztán reggel ultra kínos volt, csináltam neki egy kávét, de mondtam hogy állati rosszul vagyok, neki pedig családi ebédre kellett mennie, szóval lelépett” – fejezi be a történetet Anna. „Jó, de most maradtatok valamiben? Vagy beszéltetek az egészről reggel?” – faggatózom feszülten.

„Hát nem igazán. Nézd, Zita, egyértelmű volt, hogy ő nagyon boldog a helyzettől, hiszen az éjszaka folyamán újra elmondta, hogy azt gondolja, én vagyok a Nagy Ő számára. És szeretné velem újra megpróbálni. De finoman jeleztem neki búcsúzáskor, hogy ez a pia miatt volt és adjon időt, hogy helyrerakjam magamban. Esküszöm nem tudom mit akarok. Én is szeretem még őt, de annyira összetörte a szívemet anno, hogy képtelen lennék vele  újra összeköltözni. Viszont az is biztos, hogy az este csodás volt és olyan dolgok kavarodtak fel bennem, amiknek lehet, hogy nem fogok tudni parancsolni” – válaszolja Anna felsóhajtva. „Oké drága, akkor vegyél be egy aspirint meg C vitamint, irány az ágy és törd a fejedet kicsit a történteken. Én pedig leraklak, mert épp edzés közben vagyok. De holnap hívlak, millió puszi!” – búcsúzunk el gyorsan és zavartan mosolyogva arrébb megyek, mert egy lány már nagyon csúnyán néz rám, aki azóta az én kondigépemre vár, amióta telefonálni kezdtem.

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások