Te randiznál fiatalabb pasival?

Forrás: Randiblog | 2017 március 31.

„Fontos bejelenteni valóm van!” – csüccsen le közénk Nelli az étteremben. „Te jó ég, azt ne mondd, hogy terhes vagy!” –  teszi le a sushi falatkát a kezéből Anna és kikerekedett szemekkel rábámul. „Nem, dehogy” – válaszolja Nelli és közben levesz egy garnélarákos salátát az asztal melletti futószalagról. „Csak azt szeretném elmesélni, hogy hozok magammal egy srácot Sziszi bulijába a hétvégén, de ne akadjatok ki” –folytatja Nelli szégyenlősen ránk pillantva. „Ugyan miért zavarna ez minket szívem, azt hívsz el, akit szeretnél” – válaszolja Sziszi kedvesen és megsimítja Nelli vállát. „Oké, de itt még nincs vége. Nem is az lenne a furcsa, hanem…hát hogy is mondjam…szóval 18 éves. De most lesz 19 nemsokára” – nyögi ki Nelli elpirulva és a legártatlanabb arckifejezésével tekint körbe a barátnőin.

samantha-smith-cosmopolitan

Másodpercekig csak sokkosan pislogunk, Léna harsány kacagása csattan fel elsőként a váratlan fordulat után. „Te most viccelsz? Összekavartál egy 18 éves fiúval? Nelli 26 éves vagy! Hol szedted össze? Valami ballagáson?” – kérdezi nevetve és még a fapálcikákat is leteszi a kezéből. „Jól van, na! Adok mindenkinek pár percet, hogy feldolgozza a hírt és túllépjünk ezeken a hülye vicceken. Tudom, hogy van köztünk egy kis korkülönbség, de nagyon bejön” – vonja meg Nelli a vállát nyugodtan. „És mivel vett le a lábadról? A kitűnő bizonyítványával?” –  vágja rá Anna és alig bírjuk visszatartani a röhögést. „Nem, hanem elképesztően helyes. Gyönyörű arcvonásai vannak” – feleli Nelli büszkén és a nevét is gyorsan elárulja, amikor látja hogy a kezembe veszem a telómat. Pillanatok alatt megtalálom a Facebookon és meghökkenve csekkolgatni kezdem a profil képeit. „Húha, hát ezzel a fiúval én is szívesen eljátszogatnék! Jesszusom, milyen pimaszul jóképű!” – csattanok fel vidáman és azonnal körbeadom a telefonomat a csajoknak is. Mindnyájan elismerő szavakkal csodálják a készülék képernyőjét, majd Sziszi határozottan megszólal: „Nézd, szerintem nem is annyira gáz, hogy egy 8 évvel fiatalabb pasival jársz. Manapság ez kifejezetten menő! Olyan leszel, mint Jennifer Lopez vagy Madonna!” Elgondolkodva veszek le a sushis futószalagról egy lazac falatot, azon filózóm, kik azok a világsztárok még, akiknek a pasijuk jóval fiatalabb náluk. „Demi Moore is imádja az ilyen pasikat! És ez egy nőnek tökre nagy elismerés, hogy még ennyi idősen is képes elcsábítani egy pasit” – jelentem ki határozottan, majd folytatom a listát:  „Vagy ott van például Mariah Carey!”

„Én csak azt nem értem, hogy lehet az, hogy nem érzékeled a korkülönbséget, amikor együtt vagytok? Úgy értem, a férfiak amúgy is később érnek, ezt tapasztalatból is tudjuk csajok! Na most akkor egy 18 éves fiú meg pláne másként gondolkodik még, mint mi. Nem egyezik az életstílusotok se, ő gondolom még suliba jár és oda is fog még egy darabig. Te meg melózol, önálló kereseted van, építgeted az egzisztenciádat és olyan programokkal veszed magadat körbe, amiket lehet nem is élvezne. És még ha a legjobb opciót vázolom is fel, hogy együtt maradtok még öt évig, te már harmincon túl leszel, ő pedig mindössze  huszonhárom lesz! Majd leülsz vele beszélgetni, hogy szeretnél egy gyereket?” – mondja Anna. „Igen, értem mire gondolsz és egy picit tartok én is ettől. De egyelőre még nem vettem észre ilyen jeleket. Azt hiszem érettebb a társainál és már sok mindent most jobban átlát az életben, mint egy harmincas pasi. A fiatalság eddig még az ágyban tükröződött a legjobban, nagyon heves és lelkes” – mosolyodik el kuncogva Nelli. „A lényeg, hogy addig nyugodtan randizgass vele, amíg boldoggá tesz és így ragyog tőle a tekinteted. És szívesen látjuk őt a hétvégi buliban is” – mondja Sziszi és ezzel le is zárjuk a témát, percekig nem is szólalunk meg, csak kóstolgatjuk a finomságokat.

„Jó, de még csak annyit…most komolyan, hol szedted össze?” – kérdezi Léna halkan suttogva. „Tinderen. Véletlenül a 18-as alsó korhatárt volt beállítva a keresésnél” – kacag fel Nelli. „Jól van, akkor most a biztonság kedvéért a jövőre nézve, módosítom a keresési beállításaidat” – feleli Léna ironikusan, miközben gyorsan nyomogatni kezdi Nelli telefonját, mi pedig a sushi falatok közt fulladozva nevetgélünk a jeleneten.

 

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások