A világ legcikisebb Tinder-randija

Forrás: Randiblog | 2017 március 17.

Épp a legfinomabb eper habos részt nyalogatom le a croissant felfújtamról, amikor Nelli hangosan felkiált a telójára pillantva. „Ez az! Igen! Jesszusom csajok, olyan pasival match-eltem össze az imént a Tinderen, hogy azonnal lecsúszik a bugyitok!” – kiáltja izgatottan, hatalmas vigyorral. Anna rögtön kikapja a telefont a kezéből és kíváncsian szemügyre veszi az új hódolót.  „Na ne! Ilyen pasi nem is létezik! Te jó ég! Hát milyen fogsora van ennek? És hogy lehet ilyen karja? Ahhh, tutira össze-vissza pakolgatna az ágyban!” – mondja döbbenten és most már engem is nagyon érdekel a srác. Nagy nehezen kicibálom a mobilt Anna kezéből, de a látvány annyira meghökkent, hogy meg se tudok szólalni. Hangok helyett csak tátott szájjal pörgetgetem a tinderes pasi fotóit, tényleg elképesztően szívdöglesztő. „Giovanninak hívják! Olasz lehet? Mindegy, mert úgy látom, beszél angolul!” – mondom elgondolkodva, de hirtelen már csippan is a telefon és Giovanni üzenete jelenik meg a képernyőn.

tinder-mobil-cosmopolitan

Gyorsan visszanyújtom Nellinek a készüléket és Annával együtt hevesen kampányolni kezdünk, hogy azonnal válaszoljon a pasinak. Majd kiugrik Nelli a bőréből, annyira vidám chatelésbe kezdenek! „Jaj lányok! Holnap utazik vissza Floridába, mert ott él! Azt mondja, találkozzunk ma délután!” – mondja Nelli felspanolva. Mi pedig gyorsan rábeszéljük a találkára, hiszen egy ilyen olasz félistent valóságos bűntény lenne elszalasztani …

Unottan kapcsolgatom a távirányítót, hogy lecsekkoljam, milyen péntek esti filmek vannak a TV-ben, amikor megszólal a telefonom. Óvatosan arrébb lökdösöm az ölembe kuporodott Imit és elnyújtózom az asztalon heverő mobilért. „Zitus, nem hiszed el, mennyire cikis szituban vagyok!” – kiált bele a telefonba Nelli. Azonnal érdeklődni kezdek, mi történt, mert érzem a barátnőmön, hogy valami vicces sztori fog kisülni a mondanivalójából. „Na az a helyzet, hogy totál összegabalyodtunk Giovannival és úgy döntöttünk, kiveszünk éjjelre egy hotelszobát! Nagyon cuki a pasi és eszméletlenül jól smárol!” – meséli Nelli izgatottan. „Ennek örülök szívem, de akkor miért velem csacsogsz, ahelyett, hogy az izmos karját simogatnád?” –kérdezem felkacagva. „Ahhh várjál már, mindjárt megérted! Én most épp az utcán vagyok, a körúton. Giovanni meg a hotelszobában vár. De ne nevess, most magyarázom a lényeget. Szóval felmentünk a szobába és elkezdtünk csókolózni meg minden, de mielőtt lekerült volna rólam a ruha, hirtelen belevillant az agyamba, hogy nem vagyok leszőrtelenítve! Ott alul se, de még a lábamon se!” – meséli kétségbeesve Nelli. Én pedig a nevetéstől fuldokolva próbálok válaszolni neki: „És ezért most ott hagytad? Biztos annyira nem vészes, lehet észre se vette volna!”

„Jaj, Zita, ha ezt megpillantotta volna, akkor nemhogy nem veszi észre, de azonnal becipel az állatkertbe a majmok közé! Már jó ideje nem foglalkoztam sajnos ezzel, és tényleg siralmas a helyzet. Szóval azt mondtam neki váratlanul, hogy most azonnal le kell szaladnom valamiért egy boltba, de 15 perc és érkezem. Nyilván nem kötöttem az orrára, hogy borotvát akarok venni! De a legdurvább, hogy mindjárt éjfél, szóval két villamosmegállót is mentem, mire találtam egy nonstop üzletet! És akkor elérkezett életem legcikisebb pillanata. Nagyon hosszú sor volt a pénztárnál és amikor én kerültem oda, halkan benyögtem, hogy csupán egy borotvát kérek. A vén eladó pasi persze nem értette és hangosan visszakiabált, hogy »csak egy eldobható borotva lesz«? Nem elég, hogy mindenki rám nézett, de a mögöttem álló két korombeli srác hangosan poénkodni kezdett, hogy »valakinek, nagyon jól alakul az estéje«! Pfff, el tudod képzelni, milyen gáz volt a szitu? Persze mindenki vágta, hogy szexelni fogok és azért kell az éjszaka közepén elszaladnom borotváért!” – mondja Nelli letörten. Én pedig alig kapok levegőt, annyira hangosan röhögök, még a kanapémról is lecsúszom véletlenül.

„És most mégis mi a terved drága barátnőm?” – kérdezem könnyeket törölgetve az arcomról. „Hát most, hogy a küldetés teljesítve, visszamegyek Giovannihoz. Majd kikérezkedek diszkréten a mosdóba és nekiállok leborotválni mindent a csapnak támaszkodva. Nyilván nem lesz egyszerű, de majd ügyeskedem! Neki pedig csak annyi feladata lesz, hogy türelmesen várjon rám. Reméljük, nem fog totál hülyének nézni” – jelenti ki Nelli elszántan. Én pedig sok sikert kívánok neki és megállapítom, hogy bármelyik vígjátékra kapcsolgatom a tévét, egyik se fog úgy megnevettetni, mint a lökött barátnőm.

Comments are closed.