Milyen gyakran kell szexelni?

Forrás: Randiblog | 2017 március 6.

Kíváncsian fürkészem a pályaudvar kijelzőjét, hogy rájöjjek, melyik vágányra érkezett a vonat Győrből. Izgatott vagyok nagyon, hogy végre láthatom Szilvit fél év után, hiába az unokatesóm, de a hétköznapokban  nem tartjuk a kapcsolatot valamiért. Amikor viszont személyesen találkozunk, mindig megpróbálunk mindent bepótolni és egész hétvégén csak csacsogunk. Hirtelen meglátom Szilvi vörös loknijait, és az integető kezét a magasban. Odasiet hozzám és boldogan üdvözöljük egymást.

mila-kunis-justin-timberlake-cosmopolitan-e1474810496902-768x384

 

 

Pár perccel később már a kocsimban robogunk hazafele, parkolás után pedig valóságos küzdelembe kezdek Szilvi bőröndjével. Ismét óriási csomaggal érkezett, hihetetlen, hogy néhány napra képes mindig ennyi cuccot bepakolni. Imi is nagyon izgatott a vendégem miatt, ugrálva nyüszög körülötte örömében. Miután előtúrok néhány sós nasit a konyhaszekrényemből, kedvesen érdeklődöm Szilvi vőlegényéről, akivel már öt éve együtt élnek. Az esküvő nyárra van kitűzve és valószínűleg tényleg sor kerül rá, ugyanis az unokatesóm beszámolói alapján mindig „nagyon jól elvannak együtt”. Most is hasonló választ kapok: „Jól vagyunk köszi, semmi különös nem történt. Robi most átfestette a nappalit, kicsit világosabb színű lett, majd meglátod. Sokat melózik ő is, hétvégén meg anyuékat szoktuk meglátogatni” – meséli az unokatestvérem unottan. Majd Attiláról kezd kérdezősködni, mert a kocsiban véletlenül megemlítettem neki, hogy legutóbb levelet kaptam tőle.

 „Ahh, nem is tudom. Persze kitartok és várom haza, de nyilván ő is tudja, hogy nem fogok zárdába vonulni. És egy percig se várja el tőlem, hogy lemondjak a pasizásról és a szexről hónapokig, csak azért, mert ő távol van tőlem” – válaszolom csüggedt hangon. „Miért, mi olyan nehéz abban?” – vág közbe Szilvi meglepődve. „Hogy érted? Hát tuti nem fogom magamat kínozni éhesen, miközben előttem roskadozik az asztal a sok finom nassolnivalótól” – mondom pajkosan és beleharapok a kezemben levő banánba.

„Ennyi időben még nincs semmi. Az emberek túlértékelik a szexet. Mi két hónapja nem hancúroztunk Robival. Sőt ha jól számolom, kb. két és fél hónapja voltam utoljára vele” – válaszol Szilvi vállat vonva. Még a banán falatka is kiesik a kezemből a döbbenettől! De azonnal észbe kapok és zavartan veszem fel a padlóról. „Szilvi, ezt most komolyan mondtad? Dehát hogy lehet ez? Hiszen együtt éltek! Minden egyes nap egymás mellett zárjátok a napot!” – kérdezem sokkosan és alig tudom leplezni a csodálkozásomat. „Nem nagy cucc. Egyszerűen nincs idő rá. Meg mindketten fáradtak vagyunk a nap végére. Öt év sok idő, Zita, nyilván az elején nem így volt. De most már sokszor olyan macerásnak tűnik, normális, hogy az ember ennyi idő után nem akar rámászni folyton a másikra” – meséli Szilvi. Oké, rendben van, hogy nem folyton, de két és fél hónapig? De csak magamban teszem fel a kérdést, Szilvinek már ki sem merem mondani. „Én is tudom, hogy házasságban élve ritkábban hancúroznak a párok, de azért ez nekem nagyon durva számnak tűnik. Hiszen így tulajdonképpen mindössze hatszor szexelnének az emberek egy évben! Jesszusom, fel se bírom fogni! Szilvi lehet, hogy sok párnál így van, de én nem hiszem, hogy ez jóra vezet. Próbáltátok már szerepjátékokkal, szexi fehérneműkkel, vagy extrém helyszínekkel feldobni az egészet? Szoktál neki otthon sztriptíztáncolni vagy pornót nézni együtt?” – kérdezem lelkesen és komolyan aggódni kezdek az unokatestvérem kapcsolatáért. „Jaj, Zita hagyjál már! Majd pont ilyenekkel fogok foglalkozni! Ez így normális és Robit se zavarja, mert akkor már jelezte volna nekem” – mondja Szilvi feszülten és látom, hogy véget kell vetnem a témának, ha nem akarom megsérteni.

Azonban engem nem hagy nyugodni a dolog, folyamatosan ezen töprengek, amikor leviszem Imit sétálni. Létezik, hogy Szilvinek lenne igaza? Oké, én még sosem laktam együtt ilyen sokáig valakivel, de ha ez igaz, nem is akarok! Én nem évente szeretnék hatszor szexelni, hanem hetente!  Amelyik férfi eljátssza, hogy ez normális, ott valami nem stimmel. Biztos lehetnek nehezebb időszakok egy kapcsolatban, amikor az ágyban se működnek úgy a dolgok, de ez egy hullámvölgy kellene, hogy legyen, nem pedig rendszer! Szerintem a szex igenis borzalmasan fontos és óriási összetartó erő egy kapcsolatban. Az érzékiséget ugyanúgy ápolni kell a két ember között hosszú távon is, mint bármelyik másik elemét egy házasságnak. Nagyon remélem, hogy nem Szilvinek van igaza, és nem ez lesz a jövőm…

Comments are closed.