„Ez volt életem legcikibb éjszakája!”

Forrás: Randiblog | 2017 február 22.

Éppen a 239-es sorszámú cetlit próbálom letépni a bank automatájából, amikor megszólal a telefonom. Gyorsan felkapom, mert hiába van tele az egész bank ügyfelekkel, olyan csend uralkodik, hogy mindenki az én telefoncsörgésemre kapja fel a fejét. „Szia Zita! Van pár perced? Kérlek mondj igent, mert egyszerűen nem bírom tovább magamba tartani, mi történt tegnap este! Muszáj elmesélnem, annyira sokkos vagyok” – hallom a vonal másik végéről Nelli barátnőm kétségbeesett hangját. „Nemhogy pár percem, de szerintem még egy szabad negyedórám is van sajnos” – mondom csüggedten, ahogy végigtekintek a kígyózó ügyfelek során. Még csak most hívta be a sorszám kijelző a 220. ügyfelet, szóval kemény menetre készülök.

szex-es-new-york-cosmopolitan

 „Oh szuper! Szóval volt az a céges buli tegnap tudod! Amire vettem azt a pink színű mini ruhát! Hát hallod, marha nagy sikere volt, teljesen odavoltak érte a kollégáim!” – kezdi Nelli a sztorit, de gyorsan közbevágok: „Azt gondolom! Csoda, hogy a Playboy nem szerződtetett le azonnal” – jegyzem meg nevetve. De a nyuszis magazin hallatán olyan csúnyán pillant rám a mellettem ülő öreg néni, hogy megszeppenve elhallgatok. „Hát igen, eléggé kicsíptem magamat, pedig akkor még nem is sejtettem, hogy a Sales osztályunk partnerei is meg lesznek hívva a koktélpartira. A lényeg, hogy eljöttek a megrendelők is, és nem hiszed el, kibe botlottam bele köztük! Kiderült, hogy az egyik legfontosabb partnerünk kapcsolattartója, James! Tudod az a srác, akivel egy osztályba jártam gimiben, kb. 15 évesen költözött Magyarországra szüleivel az USA-ból!” Elgondolkodva helyeselni kezdek, tényleg rémlik, hogy Nelli szerelmes volt egy amerikai-magyar srácba sok évvel ezelőtt. „Azonnal beszélgetni kezdtünk és elárulta, hogy nemrég szakított valami nővel és most újra szingli! Felidéztük az egyik tini házibulinkat, ahol majdnem elcsattant egy csók köztünk, ha Bianka barátnőm nem kezdett volna el hányni. Azt mondta, a mai napig sajnálja azt az estét, és elmesélte, hogy totál szerelmes volt belém régen! Jaj, Zitus, annyira boldog voltam! Teljes extázisba estem és egész éjszaka csak vele voltam meg néhány vodka-szóda társaságában. És a gond itt kezdődött, mert nem is néhány volt, hanem rengeteg. Meg közbe feleseztünk is, mert ő tequilát ivott, és persze én is meg akartam mutatni, milyen bevállalós csaj vagyok.” Mosolyogva felszisszenek, mert érzem, hogy kezd nem jó irányt venni a sztori. De még mindig csak 230-nál tart a kijelző, szóval felőlem bonyolódhat a történet.

„Tehát nagyon sokat ittunk és flörtöltünk. Elmondta, hogy munkaügyben New York-ba utazik másnap és két hétig ott is marad. Pfff, ezt nagyon nem volt jó érzés hallani! Pláne, amikor szenvedélyesen megcsókolt, úgy éreztem, hogy egy percig se bírom tovább, mindjárt rávetem magamat! Mivel ez a koktélparti egy hotel konferenciatermében volt, felajánlotta, hogy vegyünk ki fent egy szobát és ott folytassuk a bulit. Bár őszintén szólva, van rá egy kis esély, hogy én dobtam be a témát, nem emlékszem, mert akkor már totál részeg voltam! Felmentünk egy szobába és onnantól kezdve teljes képszakadás! Bevillan azért néha néhány szexi jelenet, ahogy hancúrozunk az ágyban, szerintem eléggé élvezhettem” – mondja a barátnőm nevetve.

„A következő kép, ahogy felkelek mellette meztelenül és körülöttünk a minibár tartalma hever össze-vissza a szőnyegen. Kiszédelegtem a mosdóba pisilni és akkor jutott eszembe, hogy én épp menstruálok! Totál kiment a fejemből bepiálva! Próbáltam összeszedni a másnapos gondolataimat, hogyan történhetett köztünk akkor az egész ágyjelenet, de semmi vérfürdőt nem láttam az ágyneműn. Ekkor iszonyatos gyanú fogott el, ráébredtem ugyanis, hogy kizárólag a tamponomnak köszönhető a tiszta lepedő! Pár pillanat alatt lecsekkoltam és tényleg bennem maradt a tampon szex közben! Jesszusom, hogy nem vettem észre! És mit gondolhatott James rólam? Vajon végig érezte, amíg bennem volt?” – kiáltja Nelli sokkosan. „Hogy felejthetted el a tamponodat szívem? Nem is hinném el, hogy ilyen megtörténhet, ha nem tőled hallom!” – kérdezem fuldokolva a nevetéstől. Ez már a szomszéd öreg néninek is sok és inkább megvetően arrébb ül. „Mindennek a tequila az oka. Annyira cikis volt a szitu, hogy le is léptem gyorsan, mielőtt felébredt volna. Nem hagytam meg semmilyen elérhetőséget, de könnyen ki tudja nyomozni a számomat, ha akarja. Én viszont nem tudom akarom-e látni még valaha, lehet elsüllyednék szégyenemben! Tudod, kéne valami appot fejleszteni erre, ami emlékezteti a csajokat ilyesmikre a periódusok alatt” – mondja letörve Nelli. „Vagy pedig arra, hogy ne igyanak több tequilát!” – válaszolom mosolyogva és gyorsan leteszem, mert végre megjelenik a kijelzőn az én sorszámom is.

Comments are closed.