A srác, aki mindkét pályán játszik

Forrás: Randiblog | 2017 február 19.

„Hiányzol a reggelijeimhez”– olvasom Ádám üzenetét mosolyogva, miközben törölközőbe csavarom a frissen mosott hajamat. „Az gond, mert most akartam felajánlani, hogy ebédeljünk együtt, de így túl nagy a kockázat. A végén még minden étkezésedet bánatosan fogod eltölteni majd nélkülem” – pötyögöm vissza a választ kacérkodó emojikkal. „Bevállalom a kihívást! Holnap 1 órakor?”– érkezik a gyors válasz. Igennel felelek és lefixáljuk az éttermet is. A fejemben már át is pörgetem a lehetséges szetteket, amikkel el tudom majd kápráztatni az új hódolómat, de mivel elég laza srácnak tűnt, talán egy szakadt farmer és egy szexis felső lesz a legjobb választás. Éppen a hajszárítót teszem vissza a helyére, amikor észreveszem, hogy egy új értesítésem van a Facebookon. Ádám jelölt be ismerősnek, gyorsan visszaigazolom és végigpörgetem a fotóit. Eszméletlenül sok egzotikus helyen járt már és van egy csomó művészibb fotója is, egyre izgibbnek találom a srác lelkivilágát. Nem szoktam bukni az ilyen hippi stílusú pasikra, de ő valamiért nagyon bejön. Folyton azon filózom, hogyan fog zajlani a randi és alig bírok elaludni aznap este, annyira várom már a másnapot.
barney-hippie-cosmopolitan

 

Épp az utolsó simításokat végzem a dögös sminkemen, amikor felszisszenve megéget a hajvasaló. Mérgelődve állapítom meg, miért nincs három kezem, hogy gyorsabban tudjak készülődni, hiszen már 10 perce el kellett volna indulnom az étterembe Ádámhoz. Pittyegni kezd a telóm, SMS-em jött. Ádám sajnálkozik sűrű elnézések közepette, hogy csúszni fog egy negyed órát. Visszaírok, hogy nem gáz, mert én is, és most már nyugodtabban teszem le a forró hajvasalót. Azért egy pici dacos gondolat átsuhan a fejemben, nem tetszik, hogy már az első randinkon elkésik a srác. Oké, hogy lányként ez néha velem is előfordul, de ő most elvileg le szeretne nyűgözni engem, ezzel ellentétben ez nem valami gentleman dolog. Na mindegy, én azért elindulok, hogy odaérjek a mexikói étterembe, ahova megbeszéltük a találkát.

Amikor belépek az ajtón és jelzem a foglalásunkat, csalódottan veszem észre, hogy egy üres asztalhoz ültetnek le. Ádám tehát még nincs itt, úgyhogy eltűnődve nézegetni kezdem az étlapot. Hamarosan befut az új lovagom is, aki vidáman huppan le a velem szemben levő székre. „Rendeltél már?” – kérdezi a srác vigyorogva. „Nem, meg akartalak várni vele, de a quesadilla állítólag itt nagyon finom” – válaszolom mosolyogva. Azonnal meg is érkezik a pincér, leadjuk a rendelést és a Ádám facebookos fotóiról kezdünk el beszélgetni. Elmeséli, hogy dolgozott már vendéglátásban Thaiföldön, Amerikában meg Indiában is  és minden pénzét utazásra szokta költeni. „Valóban bejártam a fél világot, de ezt mások is megtehetnénk. Én nem kocsira vagy lakásra költök, igazából félretett pénzem sincs. Ha szerzek valami lóvét, akkor abból rögtön nekivágok felfedezni valami új országot. A következő célom Japán lesz” – meséli Ádám, én pedig próbálom eldönteni, hogy vonz vagy inkább elijeszt ez az életstílus. A következő órákban az utazásairól beszélgetünk és csillogó szemekkel hallgatom a lenyűgöző sztorijait. Nagyon mély érzésű srácnak tűnik és szerintem elég jóindulatú is lehet az emberekkel. Hamarosan a szexre terelődik a téma és Ádám szavai hallatán a padlóról szedegetem fel az államat: „Különlegesnek tartalak, hogy első látásra megfogtál. Pedig egy ideje már nem voltam csajokkal, az utóbbi egy évben egy pasival éltem. Bár nyitott kapcsolat volt, összejöhettem volna közben bárkivel, de valahogy egy lányt se kívántam meg.” Még a quesadilla falatka is kiesik a számból a döbbenettől. „Úgy érted, hogy meleg vagy?” – kérdezem sokkosan. „Nem. Biszex vagyok. Nem érdekel, hogy lány vagy fiú a társam, én csak az érzelmeket és az érzéki örömöket keresem. Szeretek kipróbálni izgalmas, új dolgokat.”  A randi további részében megszeppenve, sápadtan üldögélek a srác előtt és próbálom feldolgozni a hallottakat. Az egyértelmű számomra, hogy én ezt nem tudnám elfogadni a páromtól, szimplán azon agyalok, hogyan tudja valaki ezt ilyen lazán kezelni. Nem hiányzik neki az, amit egy nőtől kaphat és fordított szituban pedig, amit máskor a férfiakban élvezhet? Na mindegy, az tuti, hogy ezzel Ádám végleg kiesett nálam a játékból, de ki tudja, barátok azért még lehetünk. És legalább most már azt is elmondhatom, hogy életemben először, van egy biszex ismerősöm a Facebookon…

Comments are closed.