Segítség, pornószínésszel randizok!

Forrás: Randiblog | 2017 február 12.

„Milyen volt a hétvégéd?” – kérdezem unottan Nellitől, amikor bepattan mellém a kocsimba. „Hmm, semmi különös, takarítottam, voltam futni, meg randiztam egy pornószínésszel” – válaszolja a barátnőm rezzenéstelen arccal. „Hogy mit csináltál?” – nevetek fel meglepődve, de nincs ideje válaszolni Nellinek, mert megszólal a mobilom. Anna hív és miközben fél kézzel kihangosítom, a kormány mellett ügyeskedve próbálom betenni a mobilt a tartójába. „Szia babyke! Itt vagyok, csak bénázok, mert vezetek közben, ráadásul sokkot kaptam, mert Nelli az előbb nyögte be, hogy egy pornószínésszel randizgat” – mondom hangosan a telefon felé fordulva. A következő pillanatban Anna csilingelő kacagása hallatszik a telóban, majd érdeklődik, merre fele tartunk épp. „Megyünk jóga órára, nem jössz velünk? Felkapjalak otthon?” –kérdezem gyorsan és már azonnal át is szervezem az útvonalat a fejemben, hogy útba ejtsük Anna lakását. „Jó ötlet, szívesen! 5 perc és összekapom magamat! Úgyse próbáltam még ki az új jógamatracom!” – kiált fel vidáman Anna és a következő percben már meg is szakad a beszélgetésünk, hogy valóban el tudjon készülni.

hirtelen-30-cosmopolitan

Pontosan Anna erkélye alatt parkolok le és aggódva pillantok rá az órámra, nehogy elkéssünk. Legutóbb ugyanis megtörtént és olyan megvető arckifejezéssel fordult felénk a jógaoktató, mintha az esküvőjéről csúsztunk le volna éppen. „Na, mi ez a pornós sztori?” – csüccsen be a hátsó ülésre Anna és izgatottan előre (közénk) dugja a fejét. „Tinderen ismertem meg a srácot, egész jóképű fiú, de leginkább az elképesztően kigyúrt testével vett le a lábamról. Volt egy olyan fotója a közösségi appon, amin éppen Balin nyaralt és ahhh csajok… legszívesebben végignyalogattam volna a mellkasát! Azonnal rá is írtam, amikor összematcheltünk és kiderült, hogy a stílusa is nagyon bejön! Totál laza pasi, közvetlen és folyamosan fent tartotta az érdeklődésemet a kérdéseivel. Akkor még nem sejtettem mit dolgozik” – kezdett bele a sztoriba. „Hány éves?”– vág közbe gyorsan Anna Nelli történetébe. „Azt hiszem 27. Amikor a melójáról kezdtem érdeklődni, azonnal rávágta, hogy pornószínészként dolgozik. Persze először azt gondoltam, csak viccel és szarkasztikusan poénkodtam is vele. Később észrevettem, hogy komolyan beszél, amikor pedig átdobta az egyik remekművét is emailben, akkor  a saját szemmel is megbizonyosodhattam róla” – meséli Nelli nevetve és mindketten azonnal felcsattanunk Annával: „Átküldött egy pornóvideót magáról? Meg kell mutatnod, most!” – kiáltok fel döbbenten és örömmel látom, hogy Nelli már veszi is elő a telefonját. A következő piros lámpánál mindhárman tágra nyílt szemekkel bámuljuk Nelli mobiljának a képernyőjét, amin a srác épp egy szöszi plasztikbaba testnyílásait próbálgatja végig. „Apám, hát nem csodálom, hogy ezeket a méreteket látva, elmentél vele vacsizni” – jegyzem meg Nellinek kuncogva és Anna is nagyon nevet a hátsó ülésen: „Én meg nem csodálom, hogy ezekkel a méretekkel akar hódítani a Tinderen!”– válaszolja Anna. „Jó, nyilván nem emiatt mentem el vele vacsorázni! De igen, nekem is beleégtek ezek a jelenetek a retinámba. Nagyon tehetséges fiú” – reagálja Nelli és már mindhárman könnyezünk a nevetéstől.

„És egyébként a randi is egész jó volt, úriember volt, értem jött és haza is vitt, egyáltalán nem nyomult, csak kedves volt végig. Nagyon tetszik, hogy ilyen laza és gátlástalanul lehet beszélgetni vele mindenről. De mégis csak egy pornószínész! Semmi értelme nem lenne  randizgatni vele, biztos, hogy nem tudnám tolerálni a munkáját” – fejezi be határozottan Nelli. „Hát totál megértelek, képzeld csak el, mennyi csajjal hancúrozhatott már életében. Undorító!” – bólogat Anna hevesen. „Na ezért még nem szabadna megbélyegeznünk szegény srácot. Higgyétek el, az ismeretségi körükben is van pár olyan semmirekellő Casanova, aki már felpróbálta fél Budapestet, csak nem tudunk róla” –mondom elgondolkodva és behajtok a jógastúdió utcájába. „Az igaz! Hát ha még párszor megnézem a videót, lehet, hogy egy estére beadom a derekamat. De hosszú távon tényleg el kell köszönnöm a pasitól. Sokat töprengtem rajta és kár érte, mert amúgy jól passzol a személyiségünk egymáshoz és jól érzem magam vele. De azért ez olyan akadály, amit képtelen lennék megugrani” – zárja le Nelli a történetet komoly arccal és mindhárman kipattanunk a kocsiból, hogy még épp időben megérkezzünk a jóga órára.

Comments are closed.