Amikor a pasi magát nézi szex közben…

Forrás: Randiblog | 2017 február 5.

„Na mi lett a legutóbbi tinderes pasival, tudod azzal a kopasz  sráccal, akinek a fotóját is megmutattad?” –  kérdezem a barátnőmet és közben beteszem a sporttáskámat a kondis szekrénybe. „Ahh jó, hogy kérdezed, már akartam is mesélni, ha kettesben leszünk a szaunában, mert egy picit cikis a téma. És nem annyira srác már amúgy, mert 41 éves” –válaszolja Sziszi és az arcán átsuhanó vigyorból sejtem, hogy valami nagyon vicces sztori következik. Mialatt ő is felveszi a fürdőruháját gyorsan kiszaladok a recepcióra egy törölközőért, ahol a pultban álló srác most is hatalmas mosollyal üdvözöl. Nagyon cuki, mindig van hozzám egy kedves szava, sőt most még egy kacsintást is kapok a törölköző mellé.

sjp-agy-jelenet-cosmopolitan

A szaunában már ott vár Sziszi, de sajnos rajtunk kívül is bent csücsül még egy pár, szóval az első percekben némán hallgatunk egymás mellett. „Na meséld már, kíváncsi vagyok” – súgom hozzáhajolva, mire csak halkan kuncogni kezd. „Nem, mert olyan béna. Nyugi, mindjárt” – suttogja fülig érő szájjal. Pár perc múlva kimegy a pár a szaunából, de még be se csukódik az ajtó, máris érkezik helyettük egy fiatal srác. Közvetlenül mellénk heveredik le, mi pedig csalódottan pillantunk egymásra a barátnőmmel.

„Jó mindegy, elkezdem. Szauna után azonnal sietnem kell tovább és már nem jutna rá idő. Szóval tudod, totál rá voltam kattanva erre a tinderes pasira és már háromszor is voltunk vacsizni, amikor negyedszerre meghívott magához. Nagyon cuki volt, főzött nekem, látszott, mennyire sokat készült rá” – kezdi Sziszi, de csillogó szemekkel félbeszakítom: „Naná, annyira imádni való, ha egy férfi tud főzni és szeret is!” – csattanok fel bólogatva és látom, hogy a mellettünk ülő srác meglepődve rám pillant.  Gyorsan visszakapja a fejét és miközben még jobban hegyezni kezdi a fülét a suttogásunkra, látszik az elszántság a tekintetében, hogy ezentúl szakácskönyveket fog bújni. Sziszi is észreveszi a fiú reakcióját, de nem zavarja az édes hármasunk, tovább folytatja a sztorit. „Szóval kajáltunk, iszogattunk, aztán elég hamar a hálószobában kötöttünk ki. Akkor vettem észre, hogy az ágy mellett volt egy óriási tükör. De ne valami átlagos méretűre gondolj! Hanem egy olyan gardróbszekrényre, ami az egész falat betakarta és az ajtaja meg tükörből volt! Tudod, hogy én nem vagyok szégyenlős Zitus, de azért furcsa érzés volt megpillantani magunkat teljesen meztelenül. Na mindegy, gondoltam még akár valami izgalmasan pikáns dolog is kisülhet belőle, szóval belevetettük magunkat a hancúrozásba. Kb. negyed óra után, amikor kutya pózban csináltuk, kapaszkodj meg, oldalra pillantottam a tükörbe és azt látom, hogy épp az izmait feszítgetve, a saját pózoló tükörképét csodálja! De tudod úgy, mint amikor a testépítők a színpadon versenyeznek egymással! Frankón befeszítette és még grimaszolt is hozzá, amitől látszott, hogy nagyon elégedett magával, miközben méregeti a muszklijait. Ezt a látványt egyszerűen nem bírtam ki nevetés nélkül, amitől persze még kínosabb lett a szitu!” – meséli vidáman Sziszi és már nem is suttog egyáltalán, de nincs is rá szükség, mert nem csak én kacagok a sztorin, hanem a fiú se bírja ki nevetés nélkül. „Hát, ugye milyen gáz? – kérdezi Sziszi felém fordulva és a srácra pillant. – Már bocsi, hogy ilyeneket pletykálok, de mit lehet kezdeni egy ilyen pasival, aki szex közben magába szerelmes?” Az ismeretlen srác vigyorogva bólint egyet és megvonja a vállát és valószínűleg nagyon boldog, hogy a sötét szaunában nem láthatjuk az elpirult arcát. „Na de mit szólt hozzá amikor elnevetted magadat?” –kérdezem kíváncsian. „Pfff gondolhatod, nagyon ciki volt. Nem értette meg, hiába magyaráztam, hogy furcsán viselkedik. Megszakadt a dolog és inkább iszogattunk még helyette, meg beszélgettünk. Amikor már elég idő telt el, hogy elfelejtsük a kínos pillanatokat, másodszorra is egymásnak estünk hajnalban és ha hiszed, ha nem, újra magát kezdte el méregetni, csak most főleg a mellizmaira fókuszált. Teljesen belefeledkezett a dologba, én viszont annyira idiótának éreztem a helyzetet, hogy le is léptem a lakásából” – fejezi be a történetet Sziszi vidáman.

„Hát sajnálom drága, hogy így alakult, de ha más nem is, legalább annyi értelme volt a dolognak, hogy felvidítottad két ember estéjét egy szaunában” – válaszolom kacarászva és az ismeretlen barátunk is beleegyező mosollyal díjazza a megjegyzésemet.

Comments are closed.