Amikor az exem és az új barátom először találkozik…

Forrás: Randiblog | 2017 január 20.

Napok óta csak Zalán látogatása jár a fejemben és Anna minden telefonhívását összeszorult gyomorral veszem fel, annyira felkavar a sztori. Sose szoktunk titkolózni és félek, hogy Anna megharagszik rám, amiért nem árultam el, hogy Zalán nálam járt, és utólag fogja csak megtudni. Ugyanakkor mégse mondhatom el, hiszen ezzel Zalánnak kell előrukkolnia és lehet, hogy mindent tönkretennék, ha erre felkészíteném Annát. Sőt, mi van ha meggondolja magát és meg se teszi? Pff, de macerás dolog ez! Az biztos, hogy ha még néhány hétig nem történik semmi, akkor azt azt jelenti, hogy Zalán mégse lép az ügyben, és akkor nekem kell beszámolnom a barátnőmnek a történtekről. Miután a képzeletbeli ultimátumomat megadtam Zalánnak, gyorsan el is indulok Annához, akivel megbeszéltük, hogy ma éjjel nekivágunk az éjszakának egy pár pezsgőspohár társaságában.

aiden-big-cosmopolitan

 

Felkészültél? Tá-dááám! Már csak ez az egy volt az én méretemben, ráadásul féláron!” – kiáltja Anna, miközben előbújik a fürdőszobájából. Még az állam is leesik a barátnőm legfrissebb szerzeményétől, olyan szuperdögös fekete mini ruhában pózol a nappaliban. „Nézd, az új rucidat elnézve ez egy költséghatékony este lesz! Nem hiszem, hogy bármiért is fizetni fogunk ma a bárpultoknál!” – kacagok fel vidáman. „Bizony, így legyen, erre koccintanunk kell!” – vágja rá Anna és már elő is kapja a behűtött pezsgőt két pohárral. A következő órában még jó pár dolgot úgy ítélünk meg, hogy azonnal koccintanunk kell rá és hamarosan a pezsgős üveg totál kiürül. De nem is baj, mert a csajok már várnak a szórakozóhelyen, úgyhogy gyorsan hívunk egy taxit és már úton is vagyunk az egyik legmenőbb klubba. Miután megpillantjuk a helyen Lénát és Sziszit, azonnal ki is kérjük az első koktélkört.

Hihetetlenül jól szórakozunk és nevetgélünk a srácokon, akik a legidiótább szövegekkel szólítanak meg minket. Nagyjából pár mondat után mindegyik elvérzik, de nem is baj, nem pasizni jöttünk igazából, hanem hogy együtt legyünk és lazítsunk. Sziszi majd beesik a bárpult mögé, annyira flörtöl a kisfiúsan jóképű pultos fiúval és meg is van az eredménye, mert a második piája után már ingyen kapja a többit. „Idejön a Feri!” – csattan fel ujjongva Anna, miközben felpillant a telefonjából. „Azt írta, hogy valami haverjával itt vannak a közelben és idenéznek hozzánk! Végre ti is megismerhetitek!” – folytatja izgatottan a szöszi barátnőm és beleszürcsöl a vodka-szódájába. És valóban alig fél óra telik el, máris megjelenik Anna új lovagja, akivel pár hónapja randizgatnak. Mindannyian megállapítjuk, hogy tök jó pasi ez a Feri és jól mutat Anna mellett, a barátnőnk pedig elégedetten veszi tudomásul, hogy az új szerelme átment a teszten. „Hé, lányok, feltehetem ezt a fotónkat a Facebookra?” – kérdezi Sziszi és közben a telóján mutogatja a legutóbbi csajos képünket, amit a pultos fiúja készített rólunk. Miután mindenki beleegyezését megkapja, boldogan jelzi a sármos kiszemeltjének, hogy már fent is van a fotó rólunk, keresse meg nyugodtan Facebookon és akkor már be is jelölhetnék egymást. Jót mosolygok a becsiccsentett barátnőm lökött húzásán, ahogy ismerem, holnapra már cseppet sem fogja érdekelni ez a fiú. A következő percben Annát és Ferit keresem a tekintetemmel a pult körül és mikor észreveszem őket, hihetetlen dolgot pillantok meg mögöttük. Teljesen megfagy a vér az ereimben, amikor Zalánt látom néhány haverjával a tánctéren. Rémülten sietnék Annához, hogy felkészítsem a sokkoló találkozásra, de már késő. Anna meredten bámulja sápadt arccal Zalánt, még a pasija is észreveszi, hogy valami nincs rendben. „Oh te jó ég, mi lesz itt” – szólal meg döbbenten Léna, aki szintén emlékszik Annáék csúnya szakítására. Látom, hogy Zalán elindul felénk, de megtorpan, amikor Feri egy csókot nyom Anna homlokára. Miután újra össze szedi a bátorságát, határozottan hozzánk lép és kedvesen puszit ad nekünk. A következő percekben Annáék is odalépnek hozzánk és a barátnőm arcán teljes kétségbeesés tükröződik. Egy gyors „Sziát” dob zavartan Zalán felé, aki viszonozza ezt, majd két mondatban megjegyzik egymásnak, milyen régóta nem találkoztak. Hirtelen Anna megszorítja a csuklómat és puszit adni hajol az arcomhoz, közben pedig feszülten elhadarja: „Zitus, sajnos mennünk kell, mert holnap korán kelek, de majd beszélünk. További jó mulatást mindenkinek!” És szinte senki nem is tud reagálni, olyan gyorsan viharzik el a szórakozóhelyről… Szegény Zalán, ezek után nem valószínű, hogy előrukkol Annának az érzéseivel!

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások