Mit keres a kutya a hálóban?

Forrás: Randiblog | 2016 november 11.

Izgatottan kopogok a körmeimmel a kávézó pultján, miközben Nelli barátnőm legutóbbi munkahelyi sztoriját hallgatom. Az is nagyon érdekes, ahogy a főnökéről áradozik (akihez plátói szerelem fűzi két éve), de most inkább azon pörög az agyam, hogy mikor tudok illedelmesen lelépni. Otthon hagytam ugyanis a töltőmet és teljesen lemerült a mobilom, miután a srác elkérte a telefonszámomat a dugóban. Vajon hívott már? Vagy csak üzenetet írt? Mi van, ha azt gondolja, hogy  azért nem csöng ki, mert kamu számot adtam meg neki? Oké, ezt abba kell hagynom. Egy pasi, akinek még a nevét se tudom, nem lehet ennyire hatással a lelkivilágomra! Inkább alaposan kivesézzük Nelli reménytelen szerelmét, aztán végre száguldhatok is hazafele. Otthon az első dolgom, hogy bekapcsolom a telóm és már vár az ismeretlen srác cuki üzenete, amiben egy vacsorát szeretne kérni tőlem és leghőbb vágya, hogy a nevemet is megtudhassa. Azt egyelőre még nem vagyok hajlandó elárulni, de válaszolok a meghívásra és megbeszélünk egy randit a hétre. Izgatottan kapom az ölembe Imit és csillogó szemekkel kérdezem meg tőle: „Ááááá, szerinted ebből mi fog kisülni?”

golden-retriever-agy-cosmopolitan

Rápillantok az órámra és mérgesen állapítom meg, hogy már 15 perce a randin kéne lennem. Az asztalhoz érve meglátom az ismeretlen pasit, és a legbájosabb mosolyommal próbálok mentegetőzni a késés miatt. Egy cseppet sem mérges, sőt láthatóan nagyon boldog, hogy újra láthat. Megdicsérem az étterem választását, azon kívül, hogy rajongok az olasz kajáért, a hely hangulata is mesésen romantikus. Aztán beszélgetni kezdünk mindenféléről, barátokról és családról. Kiderül, hogy ő is kutyarajongó, még a telefonjának a háttérképe is a kedvencéről készült.  Összeségében szuperül érzem magam vele. Tetszik, hogy nagyon határozott és céltudatos pasi és látom, hogy mindent nagyon megjegyez, amit megemlítek neki. Azt nem mondanám, hogy sok közös van bennünk, ő sokkal racionálisabbnak tűnik nálam. Én pedig folyton az érzelmeim szerint döntök, de valamiért totálisan lenyűgöz a srác. Bárcsak örökre tartana ez az este! De sajnos véget ér és miközben odakísér az autómhoz, olyan finoman csókol meg, hogy beleremeg a lábam. Halkan belesúgom a fülébe a nevemet, és miközben úriember módjára beültet a kocsiba, ő is elárulja, hogy Dávidnak hívják.

Hazaérve még váltunk pár SMS-t és a következő napokban is, sőt eljutunk a negyedik randiig. Most fent a lakásán főzőcskézünk nála: ha az énektudásom ilyen nagy hatással volt rá, akkor talán a főzőtudományom se fogja elriasztani! Körbesétálok a lakásban és a lenyűgöző panoráma láttán, zavartan veszem tudomásul, hogy ez a pasi sokkal többet kereshet, mint gondoltam. Kíváncsian elkezdem kérdezgetni megint a melójáról, amiről eddig elég titokzatos beszélt, de a válaszok helyett inkább a megégett kacsa illatára terelődik a téma. Nem baj, nevetve úgy döntünk, hogy nem tárcsázzuk a pizzafutár számát, majd annyi bort iszunk, hogy ne érezzük a megpirult részeket! De a finom bor nem csak a vacsora minőségére van jó hatással, hanem az én gátlásaimra is, és a sármos mosolyát látva egyre nehezebb magamon tartani a fehérneműmet. Végül is, ez már a negyedik randink! Hát, most már tutira megengedett egy kis hancúrozás az ágyban! Amikor nekiállok elöblíteni a ragacsos tepsit, hirtelen mögém áll és a fülembe suttogja, hogy megőrül a hajam illatától. A következő pillanatban már fel is ültet a konyhapultra és szenvedélyesen csókolózni kezdünk. Teljesen elalélok attól, hogy mennyire uralja a helyzetet és mennyire magabiztosan tudja, mi az amitől még jobban beindulok. Jesszusom, mintha olvasna a fejemben!

Loving couple is sharing their love and affection on Valentine's day in their rustic kitchen

Az egész mennyei, és miközben felkap, hogy a karjaiban vigyen be a hálószobába, látom, hogy a golden retrieverje is utánunk igyekszik. Mikey-nek hívják a kutyust és egészen eddig totál odavoltam érte, de a kíváncsi tekintete most kissé zavarni kezd. Érdeklődve várom, hogy mikor fogja kitessékelni a hálóból, de a legnagyobb döbbenetemre az ágy mellé ülteti a kutyát. Oké, mindegy, inkább próbálok Dávid gyönyörű kockás hasára koncentrálni, de amikor meghallom, hogy két csók között furcsa dolgokat szól oda a kutyának, még a lélegzetem is elakad. „Mikey most irigyelsz, ugye? Na, ezt nézd Mikey micsoda formás popsi!” – mondogatja, miközben épp az eddigi legforróbb pillanatainkat éljük át. Kb. az ötödik mondatnál feladom és kedvesen eltolva magamtól Dávidot, kínosan közlöm vele, hogy hárman túl sokan vagyunk a hálószobában. Döbbenten látom, hogy Dávid teljesen meglepődött, és értetlen arckifejezéssel zárja ki Mikey-t a szobából. Azt állítja, hogy ezzel még soha nem volt gond (az nem létezik!) , de szerencsére nem sértődik meg, hanem a legsármosabb mosolyával újra leteper. Eltelik néhány perc, mire sikerül elfejtenem a szitut és vissza tudok zökkenni a szenvedélyes mókába, de összességében végül is nagyon jól érzem magam. Már hajnalodik, amikor kimerülten és boldogan alszom el Dávid mellkasán…

Comments are closed.

Blogleírás

Legutóbbi hozzászólások